Sådan ændres indstillinger for app-opdatering

Hvis du vil ændre indstillinger for app-opdatering:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Indstillinger for ydeevne.
  4. Klik på knappen App Updater.

Dette åbner vinduet Indstillinger for App Updater.

5. Hvis du ikke ønsker, at Kaspersky-programmet automatisk downloader og installerer programopdateringer, der ikke kræver accept af en ny slutbrugerlicensaftale, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Download og installer automatisk opdateringer, hvis du ikke skal acceptere nye licensaftaler.

Dette afkrydsningsfelt er markeret som standard.

6. I afsnittet Søg efter programopdateringer skal du vælge, hvilke programopdateringer, der skal downloades og installeres af Kaspersky-programmet:
    • Vælg Vigtige opdateringer, der forbedrer computersikkerheden, hvis du ønsker, at Kaspersky-programmet kun skal installere vigtige opdateringer, der løser softwaresårbarheder og forbedrer sikkerheden for din computer.
    • Vælg Alle opdateringer af kendte programmer, hvis du ønsker, at Kaspersky-programmet skal installere alle softwareopdateringer.